Ready, Steady, Go!

Hello world. Dit is Smart Content. We zijn gepassioneerd door digitale projecten en content strategie. Dit zijn dan ook ons geliefkoosde gespreksonderwerpen, maar aangezien Smart Content nieuw is, zullen we bij deze hierop een uitzondering maken en het voor één keer over onszelf hebben. Vandaar deze korte Wie? Wat? Waar? Wanneer?

Wat?

Smart Content is een adviesbureau gespecialiseerd in web content.

Wie zit achter Smart Content?

Smart Content is de creatie van Koen Platteeuw, content strateeg met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitale media en content governance.

Wie nog meer?

Smart Content is momenteel een eenmansproject. In de afgelopen 15 jaar bouwde ik een goed netwerk van betrouwbare web-professionals evenals gespecialiseerde bedrijven: specialisten in web content, UX experts, web designers, communicatiebureaus, experts in vakgebieden als SEO, accessibility en dergelijke. Elk van hen zijn stuk voor stuk deskundigen in hun specialiteit. Dit geeft ons de vrijheid en flexibiliteit om elk project aan te vatten met het perfecte projectteam.

Ons aanbod?

In één woord: hulp. Wij bieden hulp bij web-projecten in eender welke fase van het project: strategie en planning bij aanvang; project management tijdens de uitvoering; analyse en rapportage voor bestaande websites. Soms komt die hulp in de vorm van advies en consulting, maar evenzeer kunnen wij onze schouders onder een volledig project zetten en het project leiden.

Waar?

Ik ben gevestigd in Barcelona, maar we beloven daar niet de ganse tijd over op te scheppen! We zien dan ook heel West-Europa als onze markt, zowel voor on-site als off-site werk.

Waarom?

Nog maar eens een nieuw adviesbureau. Was dat nu echt nodig? In die afgelopen 15 jaar werkte ik met vele grote and middelgrote ondernemingen en zag hoe moeilijk organisaties het hebben met content productie en beheer evenals het in goede banen leiden van digitale projecten. Daarbovenop zijn web-projecten door de jaren complexer zijn geworden.

De huidige projecten moeten daarom een juiste balans proberen te vinden tussen de doelen van de organisatie, de verwachtingen van de gebruikers en een efficiënt gebruik van de aanwezige middelen. En aangezien mijn ervaring nu precies raakvlakken heeft met alle drie van deze factoren, geloof ik dat Smart Content de toegevoegde waarde kan bieden waar bedrijven naar op zoek zijn!

Ja maar… ?

Nog meer vragen over Smart Content of over de complexiteit van digitale projecten? Dan is het misschien tijd voor een echt gesprek. Stuur ons een mail, of gebruik ons contactformulier onderaan.

Gewoon geïnteresseerd in wat we doen? Volg ons op Twitter of lees verder in onze site hoe we onze klanten helpen met project planning, uitvoering, site optimalisatie of web content.

Dutch

Related Blog Posts

Smart who?

Hello world. We’re Smart Content. Although we feel more comfortable talking about your web projects than about ourselves, we’ll make an exception for this very first blog entry. So a quick who, what, where, why...

Mobile First, User First, or Content First?

If you’ve been involved with digital projects in the last decade, I’m sure you’ve heard about: mobile first, user first, content first… Apparently being first is all that matters at project start. But does it? Do we really need to choose one approach or can these be compatible?